Mini truffelburgers

Maak voor de feestdagen een palet van miniburgers.
Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Halveer 5 hamburgers en vorm van de helften kleine burgers van 5 cm.
  2. Bak de burgers gaar in 2 el olie.
  3. Warm 10 groene briochebroodjes een paar minuten op in een oven van 200°C.
  4. Bak 200 g trompettes de la mort kort in het braadvet van de burgers. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Snijd 1 rode ui in dunne ringen.
  6. Snijd de broodjes doormidden en besmeer de snijkanten met 4 el truffelmayonaise.
  7. Beleg ze achtereenvolgens met gebakken paddenstoelen, burger, rode uiringen en de bovenkant van het broodje. Zet de broodjes vast met een prikker.

Ingrediënten

  • 5 hamburgers
  • 10 groene briochebroodjes
  • 200 g trompettes de la mort
  • peper
  • zout
  • 1 rode ui
  • 4 el truffelmayonaise

Publicatie datum: 15 november 2018