Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng 400 ml water tegen de kook en los 4 g agaragar erin op. Mix goed met een staafmixer, zodat alle agaragar oplostuks
Laat kort koken voeg 50 g suiker en 10 g glucosestroop toe. Mix goed zodat alles oplostuks
Doe over in een bakje van 10 x 10 cm met rechtopstaande randen.
Breng ondertussen 100 ml water met 2 g agaragar aan de kook. Mix goed, zodat de agaragar oplostuks
Laat kort koken en pureer er dan 125 g frambozen en 25 g suiker door.
Stort de frambozensiroop uit over de transparante gelei, nog net voordat deze helemaal is opgesteven (als de gelei helemaal stijf is hecht het niet goed).
Laat helemaal opstijven.
Haal los uit de mal en snijd in blokjes van 2x2 cm.