Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verdeel 500 g verse geitenkaas in 30 porties en kneed soepel.
Maak er een dunne plak van en druk er een kumquat, druif of kerstomaatje in, zodat de vulling geheel met kaas bedekt is.
Meng in een kommetje 50 g fijngehakte pistachenoten met 1 el fijngehakte bladpeterselie.
Meng in een ander kommetje 2 el zwarte sesamzaadjes met 2 el wasabi-sesamzaadjes.
Doe in een ander kommetje 1 el fijngehakte roze peperkorrels en 1 el fijngehakte bieslook. 6. Wentel telkens 10 kaasballetjes door één van de paneermengsels.
Laat opstijven in de koeling. Snijd voor het serveren doormidden.