Tomatensoep met tuinboontjes, paprika en gezouten citroen

Tomatensoep met tuinboontjes, paprika en gezouten citroen. Een smaakvolle vegetarische variant op tomatensoep met balletjes voor op uw menukaart.
Gang
Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de knoflook en de paprika toe.
  2. Voeg de knoflook en de paprika toe.
  3. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  4. Blancheer de tuinboontjes en voeg ze aan de soep toe.
  5. Snijd de kruiden en de citroenschil in fijne reepjes.
  6. Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en de gezouten citroen.

Ingrediënten

  • 120g Knorr Professional Tomatensoep
  • 10 g Knorr Professional Specerijen puree Knoflook
  • 250 g rode paprika, fijngesneden
  • 200 g kleine tuinboontjes
  • 10 g platte peterselie
  • 10 g koriander
  • 30 g gezouten citroenschil

Publicatie datum: 15 december 2018