Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Trek de draden van de bleekselderij en snijd in stukjes.
Meng het tomatensap met de wodka en breng het hoog op smaak met zout, peper, tabasco, worcestershiresaus en limoensap en -rasp.
Beschik je over een vacumeerapparaat of een Vacuvin, dan krijg je de tomaatjes en de bleekselderij het allerbeste geïnfuseerd met de smaken van de bloody mary. Mocht je hier niet over beschikken, laat de groenten dan langer marineren in het vocht. Reken op zo’n 2 uur.
Doe de kerstomaatjes en de gesneden bleekselderij in de Vacuvin of in een vacuümzak, voeg de bloody mary toe en trek vacuüm. Laat minimaal 1 uur marineren.
Neem de groenten uit het vocht, laat iets uitlekken en prik aan stokjes.