Bloody mary op een stokje

Bloody mary op een stokje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Trek de draden van de bleekselderij en snijd in stukjes.
  2. Meng het tomatensap met de wodka en breng het hoog op smaak met zout, peper, tabasco, worcestershiresaus en limoensap en -rasp.
  3. Beschik je over een vacumeerapparaat of een Vacuvin, dan krijg je de tomaatjes en de bleekselderij het allerbeste geïnfuseerd met de smaken van de bloody mary. Mocht je hier niet over beschikken, laat de groenten dan langer marineren in het vocht. Reken op zo’n 2 uur.
  4. Doe de kerstomaatjes en de gesneden bleekselderij in de Vacuvin of in een vacuümzak, voeg de bloody mary toe en trek vacuüm. Laat minimaal 1 uur marineren.
  5. Neem de groenten uit het vocht, laat iets uitlekken en prik aan stokjes.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 12 kerstomaatjes
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 dl tomatensap
  • 1 borrelglaasje wodka
  • enkele druppels tabasco
  • scheutje worcestershiresaus
  • sap en rasp van ¼ limoen
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 15 februari 2019