Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng in een kom havermoutbloem met 100 gram pindakaas, cacaopoeder, ahornsiroop en water. Voeg nog een beetje water toe als het geheel te dik blijft om te kneden.
Druk het ‘deeg’ in een met bakpapier beklede ovenschaal en houd apart.
Pel de bananen en draai het met de rest van de pindakaas in de blender tot een gladde massa.
Smeer uit over het deeg en strooi er de gehakte pinda’s en stukjes chocolade over. Duw dit iets in het banaanmengsel.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 35-40 minuten gaar.
Laat afkoelen en plaats een nacht in de koelkastuks
Los de volgende dag uit de vorm en snijd er repen van.