Breakfast bar peanutbutter chocolate (Vegan)

Breakfast bar peanutbutter chocolate (Vegan)
Gang
Brunchgerecht Ontbijtgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
50 minuten 12 uur

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Meng in een kom havermoutbloem met 100 gram pindakaas, cacaopoeder, ahornsiroop en water. Voeg nog een beetje water toe als het geheel te dik blijft om te kneden.
  3. Druk het ‘deeg’ in een met bakpapier beklede ovenschaal en houd apart.
  4. Pel de bananen en draai het met de rest van de pindakaas in de blender tot een gladde massa.
  5. Smeer uit over het deeg en strooi er de gehakte pinda’s en stukjes chocolade over. Duw dit iets in het banaanmengsel.
  6. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 35-40 minuten gaar.
  7. Laat afkoelen en plaats een nacht in de koelkastuks
  8. Los de volgende dag uit de vorm en snijd er repen van.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 100 g havermoutbloem
  • 35 g cacaopoeder
  • 180 g pindakaas
  • 50 g ahornsiroop
  • 4 el water
  • 3 bananen
  • 50 g gehakte pinda’s
  • 100 g pure chocolade (grofgehakt)

Publicatie datum: 15 februari 2019