Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de aardappels zo dun mogelijk in de lengte op een mandoline. Leg telkens twee even grote plakjes naast elkaar.
Leg op de ene helft van de aardappelplakjes kruidenblaadjes en druk de andere helften er goed op. Bedek de bodem van de grootste frituurmand ermee. Zet de kleinere mand erbovenop (zo blijven de chips plat).
Frituur de chips goudbruin in plantaardige olie van 160°C tot de olie bijna is uitgebruistuks
Serveer de chips op grof zout. Lekker met sriracha-mayo.
Ingrediënten
2 grote langwerpige aardappels (iets kruimig, liefst Agria of andere frietaardappel), schoongeboend