Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de courgette schuin in plakken van een 1/2 cm. Bestrijk met 2 eetlepels olie en bestrooi met peper en zout. Grill de plakken op een hete grill beetgaar. Laat afkoelen.
Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan en plet ze. Scheur de oesterzwammen in reepjes en bak ze op hoog vuur tot het vrijgekomen vocht is verdampt. Breng op smaak met peper en zout.
Besmeer de plakken brood met de overige olie en beleg ze met achtereenvolgens hazelnootkruim, courgette, 2 plakken kaas, oesterzwammen, citroentijmblaadjes en wat boerenkoolblaadjes.
Rooster de tosti’s in een tosti-apparaat of bak ze in wat olie in een pan met deksel. Snijd schuin doormidden en serveer met de rest van de boerenkoolblaadjes.