Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop in een kom de eieren los met melk, tarwebloem, suiker, zout en kaneelpoeder.
Verkruimel de rice crispies enigszins, zodat het iets fijner wordt. Verdeel over een lage schaal.
Verwarm voor de saus honing met het sap en de rasp van een sinaasappel in een steelpan tot de honing licht begint te karamelliseren. Neem van het vuur, voeg er blauwe bessen aan toe en roer goed door, zodat ze licht kneuzen.
Steek het brood mooi rond uit en haal deze om en om door het beslag dat je zojuist hebt gemaakt. Laat het tussendoor heel even in het beslag liggen, zodat het wat van het vocht kan opzuigen.
Haal de sneetjes brood aan beide kanten goed door de rice crispies en druk aan, zodat er echt een korstje van rice crispies ontstaat.
Verwarm in een ruime antiaanbakpan de roomboter tot deze licht begint te kleuren en bak er de sneetjes brood om en om mooi goudbruin en krokant in.
Laat uitlekken op keukenpapier
Dresseer het krokante toast op het bord, schep er het ijs op en lepel er de warme bessensaus omheen.