Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de rode ui en snipper fijn. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes. Snipper de jalapeñopeper (zonder zaad). Snijd de bosui in ringetjes. Pluk de koriander.
Verwarm zonnebloemolie in een hapjespan en rooster er uitgelekt jackfruit in. Voeg chipotlepeper toe en kruid met zout.
Verdeel tortillachips over een vuurvaste schaal en schep er het jackfruit op.
Verdeel er geraspte kaas overheen en plaats in de voorverwarmde oven. Laat in ongeveer 10 minuten mooi gratineren.
Neem uit de oven en bestrooi met koriander, bosui, avocado, rode ui en jalapeñopeper.