Matcha Chia Breakfast

Matcha Chia Breakfast
Gang
Brunchgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten 4 uur

Bereidingswijze

  1. Meng in een kom chiazaad grondig met sojamelk.
  2. Roer in een andere kom matchapoeder met een beetje heet water (niet kokend) goed los, dat voorkomt klontjes als je het mengt met chiazaad.
  3. Meng met het gemengde chiazaad en voeg kaneelpoeder en ahornsiroop toe.
  4. Schep in glazen of in kommen en laat minimaal 3 uur in de koelkast staan.
  5. Top af met vruchtenjam, granola en verse frambozen.

Tip Je kunt het nog extra verrijken door het te toppen met granola. Wil je het nog wat kleurrijker en afwisselender maken? Maak laagjes met vruchten- jam en (vegan) yoghurt. Je kunt het ook 's avonds maken en het de hele nacht laten staan, zodat je de volgende ochtend een vers ontbijtje hebt

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 150 g chiazaad
  • 6 dl soja- of havermelk
  • 4 tl matchapoeder
  • 2 tl ahornsiroop
  • 1 mespuntje kaneelpoeder

Publicatie datum: 15 maart 2019