Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng in de keukenmachine met behulp van de vlindergarde de bloem, suiker, cacaopoeder, bakpoeder, zachte boter, citroentijm en zout.
Voeg er 1 voor 1 de eieren aan toe en schenk er voorzichtig de melk bij tot een homogene massa is ontstaan.
Vet 3 springvormen in en verdeel er de massa over. Bak deze in ongeveer 30-35 minuten gaar. Controleer met een naald of de cakes gaar zijn. Komt de naald droog uit de cake, dan is deze gaar.
Laat iets afkoelen, haal uit de vorm en laat volledig afkoelen.
Klop voor de vulling met behulp van een ballongarde in de keukenmachine roomboter met poedersuiker wit en luchtig. Voeg roomkaas, citroentijm en jam toe en klop nog 5 minuten door.
Smeer een mooie laag van de vulling op iedere cake, leg op elkaar en smeer het geheel aan de bovenkant en aan de zijkanten strak af. Aan de zijkanten mag je zeker nog de cake zien zitten.
Laat 2 uur opstijven in de koelkastuks
Neem een half uur voor het serveren uit de koeling en garneer met gesneden vijgen, kleine bloemen, paaseieren en pecannoten.