Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak een roux van de boter en bloem door de boter te smelten, zonder deze te kleuren
Voeg beetje bij beetje de bloem erbij en meng alles goed. Laat de roux op een laag vuurtje rustig garen, totdat de roux naar koekjes gaat ruiken.
Laat de roux afkoelen.
Breng de aspergebouillon/kookvocht tegen de kook aan en voeg de room toe.
Voeg beetje bij beetje, al roerende, de roux toe tot de soep de juiste dikte heeft.
Breng op smaak met peper en zout.
Opmaak tip Hak de dragon fijn, snijd de asperges en het krabs vlees in stukjes en doe van beiden wat in glaasjes. Schenk hier vervolgens de asperge soep bij.