Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
De lente springt van dit gerechtje af! Diverse voorjaarsgroenten zijn in een bodempje van taleggio en crème fraîche gestoken, zowel qua smaak als qua structuur een fijne basis.
Snijd de kaas in blokjes en maal in een keukenmachine fijn. Draai met de crème fraîche tot een mooie crème. Laat in een spuitzak minstens 1 uur opstijven in de koeling.
Blancheer de haricots verts heel kort in kokend water met zout. Doe hetzelfde met de roosjes romanesco (of laat ze rauw) en met de mini-courgettes. Snijd de mini-courgettes in de lengte doormidden. Dop de doperwten en blancheer ook heel kort (of laat ze rauw). Dop de tuinbonen, blancheer ze heel kort en dop ze nogmaals. Snijd de komkommer in langwerpige parten. Halveer de witte asperges in de lengte.
Spuit een flinke dot kaascrème op koude borden en steek de verschillende geblancheerde en de overige, rauwe ingrediënten er losjes in. Besprenkel met de olie en serveer direct.
Opmaak tip Bereidingstijd: 30 minuten + 1 uur opstijven