Banana Snickers Skillet

Skillet van de barbecue met snickers, marshmallows, banaan en bruine rum.Een groot dessert van de barbecue om samen te delen.
Gang
Nagerecht
Aantal Personen
6
Bereidingstijd
35 minuten

Bereidingswijze

  1. Bereid de barbecue voor op indirect grillen tot zo’n 225-250°C.
  2. Pel de bananen en snijd in plakjes.
  3. Sprenkel de rum over de bodem van een skillet of vuurvaste schaal en verdeel er de plakjes banaan over.
  4. Verdeel de mini-Snickers over de banaan.
  5. Verdeel er de marshmallows over, druppel er rijkelijk de Caramelz overheen en bestrooi met de gehakte pinda’s.
  6. Plaats de skillet op het rooster van de barbecue en laat in ongeveer 20 minuten mooi smelten en gratineren.
  7. Neem uit de barbecue en serveer met de koekjes om daarmee het gerecht op te ‘lepelen’.

Opmaak tip Is het nog niet mooi gegratineerd, brand het dan nog net een beetje af met een crèmebrûleebrandertje.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 3 bananen
  • 2 zakjes mini-Snickers
  • 2 borrelglaasjes donkere rum
  • 2 handen marshmallows
  • 4 el Caramelz zeezout
  • 1 el gehakte pinda’s
  • 12-24 neutrale koekjes (bijv. digestive of mariakoekjes)

Publicatie datum: 15 mei 2019