Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Wrijf het vlees in met de specerijen. Leg het in een ovenschaal, dek af met aluminiumfolie en zet in de oven. Laat minstens 5 uur bakken op 140°C (hoe lager de temperatuur, hoe trager het bakproces, hoe beter het resultaat).
Meng de rode ui en de Santa Maria Pickling Spice Mix, roer goed door elkaar en zet apart.
Meng kool, wortelen, uien en knoflook in een aparte kom en voeg dan de crème fraîche, mayonaise en sinaasappel toe
Haal het varkensvlees na 5 uur uit de oven. Verwijder de folie en trek het vlees met twee vorken in stukjes. Het vlees moet makkelijk te verscheuren zijn. Is dat niet het geval, dek het dan weer af en zet het nog wat langer in de oven. Als het vlees te droog dreigt te worden, kun je wat bouillon toevoegen.
Grill het brood lichtjes als het gerecht klaar is om te worden opgediend. Strijk het brood in met de BBQ en chipotle saus. Leg daarop de coleslaw, het vlees en tot slot wat ingemaakte rode ui. Voeg nog wat extra BBQ-saus toe en geniet.
Ingrediënten
1 kg kant-en-klare Pulled Pork (naturel)
45 g Santa Maria Pulled Pork RUB 545 g
300 g rode ui, in ringen
18 g Santa Maria Pickling Spice Mix 400 g
200 g kool, rode kool of savooikool in dunne reepjes