Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor door deze te verwarmen tot 250°C.
Maak de avocado’s schoon en prak het vruchtvlees van 1 avocado met de mayonaise tot een groene mayonaise. Kruid eventueel met zout en peper.
Snijd de andere avocado in mooie dikke plakken, maak heel licht aan met citroensap en een druppel olie om verkleuren te voorkomen en houd apart.
Grill de linzenburgers direct boven de gloeiende kooltjes. Laat aan beide kanten goed grillen, reken hiervoor zo’n 4 minuten per kant.
Snijd ondertussen de broodjes doormidden en grill deze eveneens op de barbecue op de gesneden kant.
Rooster de avocado kort aan beide kanten op de barbecue. Neem uit de barbecue en kruid met zout en peper.
Leg op iedere burger 2 plakjes kaas en laat nog even goed smelten op de barbecue.
Leg een flinke lepel van de avocadomayonaise op de onderste helft van het broodje. Maak de landcress aan met citroenrasp en -sap en een druppeltje olie. Verdeel over de broodjes.
Leg er de ‘cheeseburge’ op en lepel er nog wat avocadomayonaise op.
Verdeel de gegrilde avocado erover. Leg er het kapje van het broodje op en zet eventueel vast met een prikker.