Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de yoghurt met het chiazaad. Zet afgedekt een nacht in de koeling.
Halveer de banaan in de lengte en prak de helft in een kommetje. Meng de chiapudding erdoor en schep alles in een glas of kom. 3. Zet de andere helft van de banaan erin en garneer met bramen en zwarte bessen.
Ingrediënten
200 ml (plantaardige) yoghurt
2 el chiazaad
1 banaan
klein handje bramen en blauwe bessen (vers of diepvries)