Chiayoghurt met bramencoulis

De overnight oats in dit gerecht, gemaakt met amandelmelk, worden opgefrist door gepureerde frambozen. De presentatie in een kokosnoot met een garnering van mooi rood fruit geeft het geheel nog meer karakter.
Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Meng de yoghurt met het chiazaad. Zet afgedekt een nacht in de koeling.
  2. Pureer de bramen en voeg honing naar smaak toe. Passeer de puree door een zeef als je geen pitjes wilt.
  3. Serveer de chiapudding in een kom of in een halve kokosnoot met de bramencoulis.
  4. Garneer met (gedroogd) fruit naar keuze en met wat geroosterde (zonnebloem)pitten en kokosschaafsel.

Ingrediënten

  • 300 ml (plantaardige) yoghurt
  • 3 el chiazaad
  • 100 g bramen
  • honing
  • (gedroogd) fruit, om te garneren
  • diverse pitten en kokos, om te garneren

Publicatie datum: 15 juli 2019