Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Door chiazaad te combineren met yoghurt ontstaat een soort pudding, die heerlijk combineert met allerlei soorten fruit. Zowel qua presentatie als qua topping kun je je dus uitleven.
Maak de verse kokosnoot aan de bovenkant open en vang het kokoswater op.
Meng 150 ml van het kokoswater met de yoghurt en het chiazaad. Zet afgedekt een nacht in de koeling.
Serveer de chiapudding in een kom of een uitgeholde vrucht (bijv. een mini-ananas) en serveer met (tropisch) fruit naar keuze, zoals verse (bolletjes) ananas, partjes of plakjes vijg en Kaapse kruisbessen.
Ingrediënten
150 ml kokoswater (uit een jonge, verse kokosnoot)