Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Een sublieme variant op cornichons, met een delicate kleur. Zwarte peperkorrels, mosterdzaad en korianderzaad zorgen voor kruidigheid, appelazijn voor extra frisheid.
Was de rabarber en snijd de stengels in dunne boogjes. Bestrooi ze in een zeef met 1 theelepel zout en laat 15 minuten staan.
Meng de suiker met de azijn en 200 ml water, peper, mosterd- en korianderzaad. Breng aan de kook en roer tot de suiker is opgelostuks
Schud de rabarber even om zodat er wat zout af valt. Doe de rabarber in de pot en schenk het kokende mengsel erover. Doe het deksel erop en laat afkoelen.
Zet de pot in de koeling en laat minimaal 2 dagen staan voor gebruik. De houdbaarheid is ongeveer 10 dagen.