Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd voor de kimchi de Chinese kool in gelijke stukken, meng ze met het zout en masseer het zout erin. Laat de kool 30 minuten staan en spoel dan goed af met koud water.
Meng de overige ingrediënten voor de kimchi en meng de kool hier vervolgens doorheen. Zet de verse kimchi weg in de fermenteerpot en laat 24 uur trekken onder druk.
Meng water en zout voor het pekelwater en pekel hierin de dunne plakken rettich ongeveer anderhalf uur.
Laat de kimchi uitlekken en rol in de rettich tot een stevige rouleau.
Blancheer de stukken bospeen tot ze beetgaar zijn.
Verhit de olie in de pan en bak hierin de cantharellen.
Doe de rouleau circa 5 minuten in een voorverwarmde steamer (172°C, 20% stoom).
Voeg de oesterzwammen en wortel bij de cantharellen en bak kort mee.
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en serveer deze bij de rouleau.
Ingrediënten
Voor de kimchi
1 Chinese kool
15 g zout
10 g rijstbloem
2 tl suiker
10 g gember, geraspt
50 g rettich, geraspt
50 g wortel, geraspt
1 el paprikapoeder
1 kleine ui, in brunoise
1,5 streng lente-ui, fijngesneden
1 teentje knoflook, gesnipperd
Voor het pekelwater
35 g zout
1 l water
Voor de rouleau
4 dunne plakken witte rettich (stand 3 op de snijmachine)
4 dunne plakken rode rettich (stand 3 op de snijmachine)