Niet de smakelijke variëteit die je in onze vestigingen vindt, maar zeker belangrijk - we gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden wanneer je bij ons winkelt. Als je onze website bezoekt ga je akkoord met al onze cookies en de bijbehorende verwerking van je persoonsgegevens. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Privacybeleid
en
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld. Zo wordt je herkend tijdens het browsen op de website, Kun je afrekenen en blijft de website veilig.
Hiermee verbeteren we de functionaliteit van de website door het gebruik ervan te meten. Schakel je deze in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Zo krijg je relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses en kun je informatie delen via social media.
Zo kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses kunnen zo worden afgestemd.
Verwarm in een steelpannetje de azijn met het water en de suiker. Voeg een snufje zout en wat versgemalen peper toe en blijf roeren tot de suiker is opgelostuks Neem van het vuur.
Giet het hete zoetzuur over de champignons, zet koud weg en laat even marineren.
Vet een anti-aanbakpan in met olijfolie en verwarm de pan. Strooi de geraspte kaas in de pan en laat zachtjes smelten, zodat een dun flensje ontstaat. Schep voorzichtig uit de pan, laat uitharden en breek in schotsen.
, snijd of scheuMaak de wilde paddenstoelen schoonr eventueel wat kleiner.
Verwarm een scheutje olijfolie in een anti-aanbakpan en bak er de wilde paddenstoelen in. Voeg de knoflook en de geriste tijm toe en kruid met zout en peper.
Dresseer de carpaccio op het bord. Slap de tapenade af met olijfolie, kruid met zout en peper en lepel als een dressing over de carpaccio.
Verdeel er de uitgelekte champignons en de gebakken paddenstoelen over en steek er de krokante kaasschotsen tussen.