Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop in de keukenmachine met de garde de boter met poedersuiker goed luchtig en voeg ei, vanillemerg en sinaasappelrasp toe. Meng nog kort door.
Spatel er voorzichtig het bloemmengsel doorheen en laat 30 minuten rusten.
Verwarm de oven voor op 150°C.
Rol het deeg uit tot ongeveer 5 mm dikte. Steek er rondjes uit en leg op een bakmatje. Rol het deeg uit tot ongeveer 5 mm dikte. Steek er rondjes uit en leg op een bakmatje.
Klop het eiwit los.
Maak de bloemen zo plat mogelijk door het steeltje eraf te snijden en smeer voorzichtig in met het eiwit.
Plak op de uitgestoken koekjes en bestrooi lichtjes met poedersuiker.