Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng alle kolen door elkaar en voeg 10 g zout per kilo kool toe. Kneed alles flink door elkaar en zet het afgedekt in de koeling. Je kunt het meteen eten, maar ook een paar dagen laten staan. Laat uitlekken voor gebruik.
Meng de azijn met de mosterd, yoghurt, mayonaise, bieslook en peterselie. Proef en breng op smaak met peper (zout is waarschijnlijk niet nodig). Meng deze dressing door de (uitgelekte) koolsalade of serveer hem er los bij.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
½ spitskool, in dunne reepjes
1 kwart rodekool, in dunne reepjes
1 koolrabi, in reepjes met de mandoline
2 winterpenen (geel en oranje), geschild en in reepjes met de mandoline