Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt de pure chocolade en roer het vijfkruidenpoeder erdoor. Smelt de melkchocolade en roer de nootmuskaat erdoor. Schenk in 2 spuitzakken en knip een heel klein puntje van de voorkant zodat er een heel dun straaltje chocolade uitkomt.
Leg 6 lange prikkers op een vel bakpapier en spuit 3 losse spiralen van elke soort chocolade.
Rooster intussen de pistachenoten in een droge koekenpan. Schep uit de pan.
Smelt de suiker in dezelfde pan en kook tot een goudbruine karamel. Roer de nootjes erdoor en schep op een bord. Hak het afgekoelde mengsel in stukjes.
Bestrooi de lolly’s met stukjes pistache en mango.