Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de wijn met de peer aan de kook (voeg eventueel wat suiker toe als je de wijn niet zoet genoeg vindt) en laat 5 minuten zacht koken. Laat de peer in de wijn afkoelen en zet een nachtje afgedekt in de koelkastuks
Neem de peer uit de wijn en laat de wijn inkoken tot je enkele eetlepels over hebt.
Rol het deeg flinterdun uit in de gewenste vorm
Meng de kaneel, suiker en vanille-essence door de mascarpone en bestrijk hiermee de bodem. Verdeel de noten en peer erover.
Zorg dat de oven precies 225°C is en bak dan de flammkuchen circa 7 minuten.
Besprenkel met de ingekookte wijn, bestrooi met poedersuiker en serveer direct.