Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat eerst de Chuckeye roll op kamertemperatuur komen.
Verwarm de oven voor op 120 graden.
Wrijf het vlees rondom de rub en verwarm de zonnebloemolie in een braadpan.
Braad er de Chuckeye roll rondom mooi bruin in aan en voeg de roomboter toe.
Laat braden tot het mooi gekleurd is en bedruip regelmatig met de braadboter. Snijd de helft van de citroen in plakken en voeg toe aan het vlees.
Plaats de braadpan in de voorverwarmde oven en laat garen tot een kerntemperatuur van 54 graden. Bedruip tijdens het braden regelmatig met de braadboter.
Neem uit de oven. leg het vlees op een rooster, kruid met versgemalen peper en zout en laat 5 minuten rusten.
Rasp de schil vam de rest van de citroen en meng met de knoflook en de fijngesneden peterselie.
Trancheer het vlees en bestrooi met het citroenmengsel.