• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Coffee Cones

Coffee Conegeschikt voor warme dranken zoals café Latte, Cappuccino ,warme chocolade enz.
Gang
Nagerecht Drank
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Klop de melk met behulp van een melk opschuimer op tot een stevig schuim. Beschik je hier niet over, dan kun je de melk al kloppende verwarmen in een steelpan tot ongeveer 75 graden. Er ontstaat dan vanzelf een stevig schuim.
  2. Plaats de cones in passende glaasjes of zet ze bijvoorbeeld in een schaaltje met chocoladeparels.
  3. Spuit een beetje van de caramelsiroop aan de binnenkant van de cones en schenk er de espresso over.
  4. Lepel er het stevige melkschuim op.
  5. Garneer tenslotte met de Monin L'Artiste.
×

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 koffiecones
  • 4 theel. Monin caramelsiroop
  • 4 kopjes sterk espresso
  • 2 deciliter volle melk
  • Monin L'Artiste Caramel

Publicatie datum: 15 januari 2020