Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor en bak de Quadrino's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe de tonijn met de ansjovisfilets, de kappertjes en de mayonaise in een kom en mix met behulp van een staafmixer tot een mooie tonijnmayonaise. Breng eventueel op smaak met zout en versgemalen peper.
Snijd de afgebakken Quadrino's in de lengte doormidden en smeer de onderkant in met de tonijnmayonaise.
Verdeel er de Vitello over en verdeel er de mesclun over.
Lepel er nog een beetje tonijnmayonaise over.
Garneer met enkele kappertjes, de fijngesneden peterselie en versgemalen peper.
Leg er het kapje op en snijd aan tafel in 8 punten.
Bereidingswijze Quadrino's Gezond
Verwarm de oven voor en bak de Quadrino's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de tomaten in niet te dunne plakken en snijd de komkommer eveneens in plakjes.
Pel de eieren en snijd in parten.
Snijd de afgebakken Quadrino's in de lengte doormidden en smeer de onderkant in met ⅔ van de mayonaise.
Verdeel er de ham en de kaas over en leg er de plakjes tomaat, komkommer en hardgekookt ei op.
Lepel er de rest van de mayonaise over en kruid rijkelijk met zout en peper.
Verdeel er de mesclun over. Leg er het kapje op en snijd aan tafel in 8 punten.
Bereidingswijze Quadrino's Piri Piri
Verwarm de oven voor en bak de Quadrino's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak de ui en de paprika schoon en snijd in niet te fijne blokjes.
Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de ui met de paprika in aan.
Kruid lichtjes met zout en peper.
Voeg de kipreepjes toe en warm het geheel goed door.
Snijd de afgebakken Quadrino's in de lengte doormidden en verdeel er de warme kip met groente over.
Meng de komkommersalade met de ijsbergsla en verdeel over de kip.
Leg er het kapje op en snijd aan tafel in 8 punten.
Bereidingswijze Quadrino's Vega
Verwarm de oven voor en bak de Quadrino's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de aubergine in niet te dunne plakken. Snijd de paprika's doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in grove stukken.
Verwarm een scheutje olijfolie in een grillpan en grill er de plakken aubergine en de paprika in tot zacht beginnen te worden. Kruid met versgemalen peper en zout en laat uitlekken op keukenpapier.
Maak de avocado schoon en snijd in mooie partjes.
Snijd de afgebakken Quadrino's in de lengte doormidden en smeer de onderkant rijkelijk in met de humus.
Verdeel er de aubergine, paprika en avocado over en kruid nog lichtjes met versgemalen peper.
Lepel er de tahin over. Leg er het kapje op en snijd aan tafel in 8 punten.