Quadrino's

Vierkant extra luchtig wit brood. Makkelijk te beleggen en te verdelen in 4 of 8 hoeken.

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
8

Bereidingswijze

Bereidingswijze Quadrino's Vitello Tonato

  1. Verwarm de oven voor en bak de Quadrino's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Doe de tonijn met de ansjovisfilets, de kappertjes en de mayonaise in een kom en mix met behulp van een staafmixer tot een mooie tonijnmayonaise. Breng eventueel op smaak met zout en versgemalen peper.
  3. Snijd de afgebakken Quadrino's in de lengte doormidden en smeer de onderkant in met de tonijnmayonaise.
  4. Verdeel er de Vitello over en verdeel er de mesclun over.
  5. Lepel er nog een beetje tonijnmayonaise over.
  6. Garneer met enkele kappertjes, de fijngesneden peterselie en versgemalen peper.
  7. Leg er het kapje op en snijd aan tafel in 8 punten.

Bereidingswijze Quadrino's Gezond

  1. Verwarm de oven voor en bak de Quadrino's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de tomaten in niet te dunne plakken en snijd de komkommer eveneens in plakjes.
  3. Pel de eieren en snijd in parten.
  4. Snijd de afgebakken Quadrino's in de lengte doormidden en smeer de onderkant in met ⅔ van de mayonaise.
  5. Verdeel er de ham en de kaas over en leg er de plakjes tomaat, komkommer en hardgekookt ei op.
  6. Lepel er de rest van de mayonaise over en kruid rijkelijk met zout en peper.
  7. Verdeel er de mesclun over. Leg er het kapje op en snijd aan tafel in 8 punten.

Bereidingswijze Quadrino's Piri Piri

  1. Verwarm de oven voor en bak de Quadrino's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Maak de ui en de paprika schoon en snijd in niet te fijne blokjes.
  3. Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de ui met de paprika in aan.
  4. Kruid lichtjes met zout en peper.
  5. Voeg de kipreepjes toe en warm het geheel goed door.
  6. Snijd de afgebakken Quadrino's in de lengte doormidden en verdeel er de warme kip met groente over.
  7. Meng de komkommersalade met de ijsbergsla en verdeel over de kip.
  8. Leg er het kapje op en snijd aan tafel in 8 punten.

Bereidingswijze Quadrino's Vega

  1. Verwarm de oven voor en bak de Quadrino's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de aubergine in niet te dunne plakken. Snijd de paprika's doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in grove stukken.
  3. Verwarm een scheutje olijfolie in een grillpan en grill er de plakken aubergine en de paprika in tot zacht beginnen te worden. Kruid met versgemalen peper en zout en laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Maak de avocado schoon en snijd in mooie partjes.
  5. Snijd de afgebakken Quadrino's in de lengte doormidden en smeer de onderkant rijkelijk in met de humus.
  6. Verdeel er de aubergine, paprika en avocado over en kruid nog lichtjes met versgemalen peper.
  7. Lepel er de tahin over. Leg er het kapje op en snijd aan tafel in 8 punten.
×

Producten uit dit recept

Ingrediënten

Ingrediënten Quadrino's Vitello Tonato

  • 1 Quadrino's bruin
  • 1 uitgelekt blikje tonijn op olie
  • 3 uitgelekte ansjovifilets
  • 3 eetl. uitgelekte kappertjes
  • 4 eetl. mayonaise
  • 1 portie Vitello Tonato
  • ½ zakje babyleaf mesclun
  • 4 takjes fijngesneden platte peterselie
  • Versgemalen peper
  • Zout

Ingrediëntenc Quadrino's Gezond

  • 1 Quadrino's wit
  • 4 grote eetl. mayonaise
  • 8 plakken gegrilde achterham
  • 8 plakken belegen kaas gesneden
  • 2 hardgekookte eieren
  • 2 tomaten
  • ¼ komkommer
  • ½ zakje mesclun
  • Versgemalen peper
  • Zout

IngrediëntenQuadrino's Piri Piri

  • 1 Quadrino's wit
  • 1 witte ui
  • 2 rode paprika's
  • 400 gram kip piri piri reepjes
  • 6 eetl. uitgelkte komkommersalade
  • ½ zakje gesneden ijsbergsla
  • Scheutje olijfolie
  • Versgemalen peper
  • Zout

Ingrediënten Quadrino's Vega

  • 1 Quadrino's bruin
  • 1 bakje Maza Humus koriander-limoen
  • 1 aubergine
  • 2 rode paprika's
  • 1 avocado
  • 2 eetl. tahin
  • Scheutje olijfolie
  • Versgemalen peper
  • Zout

Publicatie datum: 15 januari 2020