Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
De sponsachtige structuur van deze rijstcake is op zijn zachtst gezegd verrassend te noemen. Gemaakt van rijstmeel en tapiocameel en bereid in de magnetron. Een must try!
Meng het rijstemeel met het tapiocameel en de gistuks Meng 450 ml lauwwarm water met de vanillepasta en de suiker zodat de suiker oplostuks Meng dit mengsel met het zetmeelmengsel en geef indien gewenst een kleur. Laat afgedekt 2 uur rijzen (je zult zien dat het wel rijst, maar ook weer instort als je hem doorroert: dat maakt niet uit).
Vet mini tulbandvormpjes in met wat kokosolie. Schep de vormpjes tot tweederde vol met het mengsel en zet ze stuk voor stuk 1 minuut in de magnetron op 1200 watt (je moet hier even mee experimenteren, want iedere vorm en iedere magnetron is anders).
Serveer de cakejes met wat blauwe bessen of ander fruit naar keuze.