Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Door te spelen met de vorm en toppings van deze nigiri (vrij vertaald 'knijp-sushi') creëer je in een handomdraai een zeetafereel. Vul het aan met kant-en-klare 'crushi', krokante sushi uit de diepvries. Makkelijk, snel en kinderen zijn er gek op!
Spoel de rijst onder de kraan tot het water helder is. Kook de rijst circa 15minuten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat iets afkoelen en meng er wat sushi-seasoning door.
Neem een flinke lepel sushirijst in je natgemaakte hand en knijp er een rechthoekig stukje van (nigiri). Leg er de topping naar keuze op.
Door te spelen met de vorm, extra streepjes nori en wat cress of kruiden kun je er verschillende visjes van maken.
Bereid de crushi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak met de sushi en crushi een zeetafereel op (blauwe) borden en gebruik de blauwe bessen als 'luchtbellen'.