Pastadonut spaghetti bolognese

Gang
Lunchgerecht Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
40 minuten

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta al dente af volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed uitlekken.
  2. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  3. Meng in een kom de saus, eieren, kookroom en basilicum en roer er de pasta doorheen. Kruid met zout en peper.
  4. Vet donutvormen lichtjes in en drapeer er mooi de pasta in. Druk goed aan en voeg nog wat van de saus toe tot de vorm bijna helemaal gevuld is.
  5. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in 25-30 minuten af.
  6. Laat iets afkoelen en los de donuts.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 200 g spaghettini
  • 6 grote el bolognesesaus
  • 2 el fijngesneden basilicum
  • scheutje kookroom
  • 3 eieren
  • 75 g geraspte mozzarella
  • versgemalen peper
  • zout

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 februari 2020