Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt beide soorten chocolade afzonderlijk van elkaar au bain-marie in een ruime kom.
Meng de melkchocolade met de marshmallow en roer tot de marshmallows geheel bedekt zijn met chocolade.
Meng de witte chocolade met de beide soorten noten en roer tot de noten geheel bedekt zijn met chocolade.
Schep de beide mengsels op een vel bakpapier en meng ze heel licht met elkaar, zodat het tegen elkaar aanzit, maar je nog wel beide kleuren goed kunt zien.
Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast en lepel er de Caramelz overheen.
Laat je gasten aan tafel zelf lekker een stuk van de rocky road afbreken of snijd het in blokjes.