Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng in een kom het chiazaad met het water tot een taaie massa en houd apart.
Meng in een tweede kom de bloem met de amandelmelk, bakpoeder, poedersuiker en een mespuntje zout. Voeg er de chiamassa aan toe en meng goed door.
Verwarm een poffertjespan op middelhoog vuur en vet goed in met zonnebloemolie.
Schep het beslag in de pan en laat op een middelhoog vuur bakken. Draai met behulp van een vork om zodra het goudbruin en stevig is en bak de andere kant eveneens goudbruin.