Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Frituur de tortilla's in neutrale olie tot ze mooi goudbruin en krokant zijn. Laat goed uitlekken op keukenpapier en houd apart.
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes. Snijd de steeltjes van de koriander zijn fijn, meng met de tomaat en breng op smaak met de chipotle peper. Verfris met limoensap en -rasp.
Maak de ananas schoon en snijd in mooie blokjes.
Smeer de krokante tortilla's in met de bonenspread en verdeel er de ijsbergsla over.
Verwarm de pulled chicken in een pan en verdeel vervolgens over de sla.
Strooi er de ananas en de bosui over en lepel er een beetje tomatensalsa over.
Garneer met de topjes koriander, gesneden bosui en enkele partjes limoen.