Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Stook de barbecue op. Maak intussen de salsa: schil de mango en de papaya en snijd in fijne brunoise. Snijd de rode peper in fijne ringetjes, snijd de koriander met steel fijn en snijd de blaadjes van de munt fijn. Snijd de blaadjes van 2 takjes citroenmelisse fijn. Rasp 1 limoen en pers hem uit. Meng het fruit met de peper, kruiden, limoenrasp en -sap. Breng op smaak met 1 el vissaus.
Dep de vis droog, bestrijk rondom met de olie en bestrooi met zout. Snijd de overige limoen in 8 plakjes. Vul iedere buikholte met 2 plakjes limoen en 1 takje citroenmelisse.
Rooster de vis op de barbecue in 10 minuten gaar (5 minuten per kant). Speel met de hoogte van het rooster om een mooie roostersmaak te krijgen zonder dat de vis verbrandt. Voel met de punt van een mes of een naaldje of de vis op de graat warm genoeg is.