Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de knolselderij goed zodat er geen zand meer aan zit en kook gaar in water met zout gedurende 90 minuten.
Meng de miso samen met de Debic Bakken & Braden. Verwarm de oven voor op 180°C.
Bak de knolselderij indirect of op een gietijzeren pan bruin op de barbecue en smeer om de 10 minuten in met het misomengsel.
Voor de bladselderijolie de ingrediënten samen in de blender glad draaien gedurende 30 minuten totdat deze warm is. Passeer door een fijne doek en breng over in een spuitflesje.