Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Spoel het hart schoon onder koud water en verwijder eventuele bloedresten. Snijd het hart in plakken en verwijder alle vliesjes en vet zodat je alleen schoon vlees overhoudt. Snijd het vlees vervolgens schuin in onregelmatige blokjes.
Meng de knoflook met de ajvar, komijn, chilivlokken en azijn. Voeg 1 theelepel zout toe en schep het vlees hierdoor. Laat alles 1 uur afgedekt in de koeling marineren.
Pers intussen 1 limoen uit en meng het sap met de rode ui en wat zout. Laat een half uurtje staan zodat de ui zacht wordt.
Verhit de olie en bak hierin de mais op hoog vuur 5 minuten. Voeg de paprika toe en bak even mee. Breng op smaak met peper en zout en meng de koriander en rode ui (met sap) erdoor.
Rijg het vlees aan stalen spiesen. Rooster ze op een barbecue (of een zeer hete grillpan) op hoge temperatuur in 2 minuten per kant bruin met een rosé binnenkant. Serveer met het maismengsel.