Chorizokroketjes met kroepoek van saffraan

Gang
Amuse Bijgerecht Hapje Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de chorizo in fijne blokjes en bak deze krokant uit met een ruime hoeveelheid zonnebloemolie.
  2. Wanneer ze krokant worden leg je de chorizocroutons op keukenpapier.
  3. Frituur de saffraankroepoek tot deze krokant is.
  4. Laat uitlekken op keukenpapier en zout de kroepoek na.
  5. Frituur de chorizokroketjes.
  6. Dresseer de chorizokroketjes met de saffraankroepoek, croutons van chorizo en puntjes rozemarijnmayonaise.

Tip De croutons van chorizo zijn lekker als topping bij vlees of groentegerechten.

 

Ingrediënten

  • 4 chorizokroketjes
  • zonnebloemolie
  • 75 g chorizo
  • 1 bak Didess saffraankroepoek
  • rozemarijnmayonaise

Publicatie datum: 15 oktober 2020