Flammkuchen met tomaten en basilicum

Gang
Hapje Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C met de bovenwarmte aan.
  2. Leg de bodem op een bakplaat en smeer in met een lekkere laag van de tapenade.
  3. Snijd de gegrilde paprika in kleine stukjes.
  4. Verdeel de tomberry’s, de paprika en de oregano over de tapenade en kruid rijkelijk met versgemalen peper en gerookt zeezout.
  5. Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 8 minuten goudbruin en krokant.
  6. Verdeel er net voor het serveren de blaadjes basilicum over en besprenkel lichtjes met wat olijfolie.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 ronde flammkuchenbodem
  • 4 flinke el tomatentapenade
  • 1 gegrilde paprika
  • 1 bakje tomberry’s
  • 1 el fijngesneden oregano
  • scheutje olijfolie
  • 2 takjes verse basilicum
  • gerookt zeezout
  • versgemalen peper

Publicatie datum: 15 oktober 2020