Kaassoufflé met aioli van zwarte knoflook en rozemarijnmayonaise

Gang
Amuse Bijgerecht Hapje Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de biet op een mandoline in fijne dunne plakken.
  2. Steek de plakken uit met een middelgrote steker.
  3. Leg circa 10 plakjes dakpansgewijs op elkaar en besprenkel de biet met olijfolie en een beetje zeezout.
  4. Rol van beneden naar boven de biet luchtig op zodat je de vorm van een roos krijgt.
  5. Frituur de kaassoufflé volgens de instructie op de verpakking.
  6. Dresseer de kaassoufflé met enkele puntjes aioli en rozemarijnmayonaise.
  7. Garneer de kaassoufflé met bladgoud en viooltjes.

Tip 

  • Je kunt ook minikaassoufflés gebruiken.
  • Het bietenroosje is ideaal als garnituur in andere gerechten.
  • De aiolidip is lekker bij een borrelplankje

Ingrediënten

  • 4 kaassoufflés
  • 1 potje aioli met zwarte gefermenteerde knoflook
  • rozemarijnmayonaise
  • bladgoud
  • 2 gekookte rode bieten
  • olijfolie
  • viooltjes

Publicatie datum: 15 oktober 2020