Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de uien met schil in water met zout in 15 minuten beetgaar.
Snijd intussen het brood in kleine blokjes. Leg in een ovenschaal. Besprenkel met olie en bestrooi met de kaas. Rooster in 5 minuten goudbruin en knapperig in een oven van 200°C.
Snijd de uien in de lengte doormidden, verwijder de schil en haal alle rokken los. Verhit de bouillon en gaar hierin de rokken nog iets door, zodat ze zacht worden, maar stevig genoeg om hun vorm te behouden.
Verdeel de rokken over borden. Schep de bouillon erin en bestrooi met de croutons. Serveer meteen.