Breekbrood met uientopping

Breekbrood met gesmoorde witte en gele ui en rijkelijk gegratineerd met pecorinokaas.

Gang
Bijgerecht Hapje Lunchgerecht
Aantal Personen
3 4 5

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Maak de rode en de witte ui schoon en snijd in dunne ringen.
  3. Verwarm de boter in een antiaanbakpan en smoor er zachtjes de uienringen met de tijm in tot ze zacht beginnen te worden. Kruid met zout en peper.
  4. Leg het brood op een bakplaat en verdeel er de uien over. Bestrooi met de kaas en bak ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 breekbrood margriet
  • 1 zoete witte ui
  • 1 rode ui
  • 4 takjes tijm (gerist)
  • 3 flinke el geraspte pecorinokaas
  • 1 el roomboter
  • versgemalen peper
  • zout

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 februari 2021