Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de paprika’s schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes. Snijd de kerstomaatjes doormidden.
Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit er de kerstomaatjes met de paprika en het paprikapoeder in aan. Ris de oregano, voeg toe en kruid het geheel met zout en peper.
Snijd de munt zeer fijn en voeg met de olijven toe aan de paprika. Neem van het vuur.
Snijd de aubergine vanaf de steel open, maar zorg dat ze onderaan bij de steel aan elkaar blijven zitten.
Leg op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met zout en peper en bak 10 minuten in de oven.
Neem uit de oven, vul met het paprikamengsel en verkruimel er de fetakaas over.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 15 minuten tot de aubergine mooi zacht is geworden
Producten uit dit recept
Ingrediënten
4 aubergines
1 ‘paprikastoplicht’ (gele, groene en rode paprika)