Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de bloemkool in mooie roosjes en blancheer kort in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
Meng met de helft van de rodecurrypasta, voeg een snufje zout toe en marineer ongeveer 45 minuten.
Maak ondertussen het tempurabeslag aan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gebruik hiervoor het bruiswater en voeg er de rest van de currypasta aan toe.
Maak de saus door de knoflook met de bosui en de gember aan te fruiten. Voeg de currypasta toe en fruit even mee. Voeg de suiker toe.
Blus af met de azijn en een scheutje water en laat reduceren tot een dikke saus.
Prik de bloemkoolroosjes aan spiesen en haal door het tempurabeslag. Frituur mooi goudbruin en krokant.
Voeg de spiesen toe aan de saus en lak ze hiermee. Wil je het helemaal speciaal maken, dan kun je de spiesen nog extra grillen.
Bestrooi met fijngesneden bosui en cashewnoten en serveer er de mangochutney bij.