Nacho’s met Cheddar Cheese Sauce, salsa en guacamole-topping

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Verdeel de nacho chips over een ovenschaal of nachopan. Doe de helft van de kaas en cheddar cheese saus erover en schud het een beetje op zodat het mooi verdeelt tussen de chips. Top af met jalapeño’s en de rest van de geraspte kaas.
  2. Gril 10 minuten in de voorverwarmde oven op 200°C.
  3. Top af met guacamole-topping, zure room en chunky salsa.

Ingrediënten

  • 2 zakken Santa Maria Nacho Chips 475 gram
  • 300 gram Santa Maria Cheddar Cheese Sauce
  • 70 gram Santa Maria Sliced Green Jalapeños Hot
  • 300 gram geraspte kaas
  • 300 gram Santa Maria Chunky Salsa Medium
  • 200 gram Santa Maria Guacamole Style
  • 250 ml zure room
  • 15 gram verse koriander

Publicatie datum: 15 april 2021