Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de kip in blokjes en bak het in de olie goudbruin, voeg de rub toe en roer goed om.
Verdeel de nacho chips over een ovenschaal of nachopan, meng met de helft van de geraspte kaas en verdeel de kip en jalapeño’s over de nacho’s. Bestrooi met de rest van de kaas.
Gril in de oven, 10 minuten op 200°C, totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.
Trek met de chipotle-saus mooie strepen over de loaded nachos, bestrooi met blokjes rode paprika, rode ui en koriander.