Nacho’s met chipotle-kip

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Snijd de kip in blokjes en bak het in de olie goudbruin, voeg de rub toe en roer goed om.
  2. Verdeel de nacho chips over een ovenschaal of nachopan, meng met de helft van de geraspte kaas en verdeel de kip en jalapeño’s over de nacho’s. Bestrooi met de rest van de kaas.
  3. Gril in de oven, 10 minuten op 200°C, totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.
  4. Trek met de chipotle-saus mooie strepen over de loaded nachos, bestrooi met blokjes rode paprika, rode ui en koriander.

Ingrediënten

  • 2 zakken Santa Maria Nacho Chips 475 gram
  • 50 gram Santa Maria Sliced Green Jalapeños Hot
  • 500 gram geraspte kaas
  • 30 gram Santa Maria BBQ Rub Chipotle & Citrus
  • 500 gram kippendijfilet
  • 20 ml bakolie
  • 300 ml Santa Maria Chipotle Sauce
  • 0.5 rode paprika, in blokjes
  • 50 gram rode ui, gesnipperd
  • 15 gram verse koriander

Publicatie datum: 15 april 2021