Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de ananas in parten, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in stukken. Pureer met de paprika, de vanillesiroop en het citroensap in een blender. Proef en voeg eventueel siroop of citroensap toe tot je een lekker fris mengsel hebt.
Vries de granita in, maar roer af en toe zodat het mooi korrelig wordt.
Breng de suiker met 100 ml water aan de kook en laat de jalapeño hier 15 minuten in konfijten. Neem ze eruit en laat ze in een oven van 100°C een uur drogen. Schep de granita in bakjes, borden of glazen en garneer met de jalapeño.