Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Yoghurt met avocado, rabarber en hazelnotencracker
Yoghurt met avocado, rabarber en hazelnotencracker
Gang
Ontbijtgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingswijze
Hak de hazelnoten fijn en meng met het eiwit. Schep het op een met een bakmat beklede bakplaat en smeer dun uit. Bestrooi met het zout en laat in een oven van 150°C in circa 25 minuten lichtbruin en knapperig worden. Neem uit de oven en laat afkoelen. Breek in stukken.
Breng het appelsap aan de kook. Snijd de rabarber in schuine stukken van 3 cm. Kook de rabarber 5-6 minuten op lage stand in het appelsap net gaar. Laat de rabarber uitlekken en afkoelen.
Meng voor een zoete variant de banaan of siroop door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over diepe borden.
Snijd de avocado’s in de lengte doormidden, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees netjes uit de schil. Snijd de avocado in plakjes en schik ze netjes op de yoghurt. Verdeel de rabarber erover. Schaaf er wat chocola over en steek er stukjes van de notencracker in.